Posted in Buildings

An antique shop in an old house

Digital art – Painting done with Photoshop – September 2018 – photoshoppaintings.blog

 

This is my first painting of a building in Photoshop. I have not made pictures of buildings on paper more than a couple of pieces, so it was a challenging exercise. There are small  errors in the painting, but I did not fix them. This store is in the old Rauma area in Finland. I took a photo this summer and used the picture as a model for painting. At that time on Saturday afternoon the store was already closed. The goods that appear in the window, are partly my imagination. I always want to add something imaginative to a realistic picture.

Digitaalinen taide, maalaus tehty Photoshopilla Syyskuussa 2018. Tämä on ensimmäinen maalaukseni rakennuksesta Photoshopilla. En ole paperillekaan tehnyt rakennusten kuvia kuin pari kappaletta, joten tämä oli haastava harjoitus. Maalauksessa on pieniä  virheitä, mutta en korjannut niitä. Tämä kauppa on Vanhan Rauman alueella. Otin siitä valokuvan tänä kesänä ja käytin kuvaa tämän maalauksen mallina. Tuolloin lauantai-iltapäivänä kauppa oli jo suljettu. Tavarat, jotka näkyvät ikkunasta, ovat osittain mielikuvitustani. Haluan aina lisätä jotain mielikuvituksellista realistiseenkin kuvaan.

 

Author:

I paint digital images with Photoshop software. Welcome to my blog : photoshoppaintings.blog

4 thoughts on “An antique shop in an old house

Your Comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.